Hej Och Välkommen hit.
Jag jobbar med helkroppsbehandlingar där man medicinskt går igenom muskler och leder. Målet med behandlingen är att kunna ta bort/minska smärta. Länga och trycka ut spänningar i musklerna som i sin tur kan vara kopplat till smärta/inflammation. Jag jobbar kombinerat med laser som har bevisad bra effekt vid Tex inflammation, smärta, reumatism, artros, muskel och ledsmärta samt mycket mer. Det har en ökad effekt på läkning och är ofarligt mot kroppen. Det är viktigt att komma ihåg att en behandling kan hjälpa mot akut smärta men rörelseapparaten behöver behandlas regelbundet. Man kan alltså även behandla i förebyggande syfte. Positiva effekter är att cirkulationen blir bättre, blodtryck kan bli bättre, även en bra effekt mot ångest och nedstämdhet.

Fördelar med laser i korthet:
Inflammationsmodulerande
Smärtlindrande
Minskar svullnad
Påskyndar läkning
Kan användas på akuta skador
Kan användas på långvariga och svårbehandlade besvär
RISKFRITT
Milda och få biverkningar
Känns inte
Kan ge snabbt resultat som håller över tid.

Har du frågor om behandling utifrån dina behov går det bra att kontakta mig via telefon 0702845207 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Jag tar även emot tider på helger och kvällar om man inte kan komma dag tid under veckorna 🙏🏼

Priset för behandlingen är 360 kr plus moms. 450,- är total priset.
Om man vill ha stort kvitto eller faktura är det bara meddela det innan så löser vi det.
Jag säljer även presentkort.

OBS just nu har jag min behandlingslokal i mitt hem, här bor det pälsdjur och glada barn. Man behöver dock inte vara i kontakt med dom men kommer man på en kvälls tid får man räkna med att barnen är hemma. Det här är dock tillfälligt.

Varmt välkomna!

 

Kontakt: Jhenny Larsson
Adress: Rönnöforsv 12, Kaxås, Offerdal
Mob: 0702845207
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du hittar mig på facebook under J.L. Friskvård

Citat från kund:
"Jag har nu fått 3 behandlingar av Jhenny och mina långvariga problem har redan avsevärt minskat. Jhenny är kompetent och behandlar hela kroppen för att hitta roten till problemen. Rekommenderas varmt!"

JL