Offerdalsveckan, som sedermera fått byta namn till Offerdalssommar, är socknens kraftsamling att göra det trevligt för besökare och hemvändare. Byalagen "tävlar" om att göra bra arrangemang, och huvudansvaret för arrangemangen "rullar" från år till år mellan de olika byalagen. Idéerna flödar och gemenskapen stärks på ett sätt som ger inspiration för framtiden.
Kvarstannare och utflyttare utbyter erdfarenheter, självkänslan stärks. Insatsernas resultat mäts inte i pengar utan i glädje!

För mer information om vad som är på gång i Offerdal med omnejd, se evenemangskalendern!
Vissa år finns även programbladet tillgängligt för nedladdning här på hemsidan. Isåfall hittar du det här på denna sidan. Detta är dock beroende på hur programbladet eller tidningen är utformad och de år det är en riktigt tidning som är till försäljning finns den alltså ej tillgänglig här utan kan köpas i tex lokala butiker och vid olika evenemang. Programpunkterna återfinns dock  i kalendern.

Du kan själv enkelt lägga till evenemang i kalendern om du så önskar. Det som krävs är att du skapar en inloggning, vilket du gör under rubriken "mina sidor" i menyn överst på sidan. När du sedan väl är inloggad kan du välja att skapa evenemang.

Programbladet 2013


Sommarcafé på Ede hembygdsgård är en klassiker under Offerdals somrar
Foto: Anne-Lisbeth Andersson

 

Offerdalssommar 2014

På länken ovan kommer du att kunna hitta mer information om Offerdalssommar 2014. Denna sida administreras av huvudarrangörerna.

 

Go to top